Specijalista za unapređenje poslovnih procesa u lancu snabdevanja

Specijalista za unapređenje poslovnih procesa u lancu snabdevanja

 • Nova Pazova, Prva centralna radna br. 2
 • Ostalo
 • Stalni posao
 • Lanac snadbevanja

Tražimo

 • Timski rad
 • Orijentisanost na rešavanje problema
 • Sklonost ka usavršavanju
 • Odlične analitičke veštine
 • Sklonost ka novim tehnologijama

Zašto Ahold Delhaize Serbia?

 • Learning on the job T
 • Inclusivity T
 • 50,000 evra Banci hrane Beograd <br><p>za nabavku vozila koja će direktno dostavljati hranu udruženjima.</p>

Specijalista za unapređenje poslovnih procesa u lancu snabdevanja

Ova radna pozicija više nije dostupna

Rad sa nama

 

Delhaize Serbia je pravo mesto za ljude koji su strastveni u onome što rade i koji to rade dobro. Naši zaposleni imaju integritet, smeli su i odgovorni, svesni jedinstvene vrednosti koju oni imaju u zajednici u kojoj živimo. Upravo su oni lica naše kompanije pred našim kupcima i potencijalnim novim kolegama.

 

Kao najveći privatni poslodavac u zemlji, konstantno smo u potrazi za sjajnim ljudima koji će se pridružiti našem raznolikom timu i pružamo mogućnosti koje obuhvataju širok spektar oblasti uključujući: proizvodnju, logistiku, finansije, IT, prodaju, kvalitet, HR i još mnogo toga.

U Delhaize Serbia svaki dan je drugačiji i predstavlja novu priliku. Ako ste prilagodljivi, ambiciozni i timski igrač, sa izraženom željom da živote ljudi u našem društvu učinite boljim, Delhaize Serbia je pravo mesto za Vaše napredovanje i karijerni razvoj.

Naš specijalista za unapređenje poslovnih procesa u lancu snabdevanja

1. Vrši redizajn i unapređenje procesa u LS i učestvuje u novim projektima kao član tima Podrške LS u delokrugu svoga rada

2. Identifikuje SAP i BI probleme u LS u delu Nabavke, a aplikacijske probleme u LS koji prevazilaze delokrug rada komunicira ka IT sektoru

3. Identifikuje procese kod kojih je neophodno izvršiti izvesne promene

4. Radi u okvirima planiranog budžeta, prilagođavanje i upravljanje rizikom i promenama vezanim za projekat

5. Upravlja change management-om prilikom implem

7. Upravlja pojedinačnim novim poslovnim procesima u dodeljenim projektima u svom delokrugu rada, pre prenosa odogovornosti na krajnjeg korisnika

8. Planira, organizuje i upravlja testranjem dorada u SAP i BI aplikacijama sa key userima kako bi promene dobile pravovremeno odobrenje za prenos na Produkciju

9. Obučava i izrađuje uputstva za zaposlene za primenu novih procesa i rešenja u lancu snabdevanja (F&R, SAP, BI izveštavanje,...)

10. Definiše i prati KPI pomoću kojih meri uspešnost procesa

11. Razvoj Power BI modela podataka, izrada i primena koda, testiranje, implementacija, održavanje, upravljanje grešakama i podrška korisnicima

 

I poseduje:

IV stepen stručne spreme, saobraćajnog i drugog usmerenja

Odlično poznavanje engleskog jezika i MS Office paketa

 

Vaša prijava

 

U Delhaize Serbia naši zaposleni su naša prednost broj jedan, najveći kapital koji nam omogućuje da uvek budemo bolji i uspešno realizujemo naše strateške ciljeve. Ukoliko ste zainteresovani da postanete karika našeg neraskidivog lanca uspeha, pošaljite nam svoju biografiju.

 

Radujemo se Vašoj prijavi na https://karijera.delhaizeserbia.rs/otvorene-pozicije.

 

Svaki naš zaposleni je tretiran pravično, sa poštovanjem i dostojanstvom.

Pružamo jednake mogućnosti i posvećeni smo zapošljavanju, osposobljavanju, nagrađivanju i promovisanju osoba u skladu sa njihovim individualnim talenatima i sposobnostima. Prihvatamo raznolikost i jednake mogućnosti su usmerene na sve zaposlene i buduće zaposlene bez obzira na rasu, boju, pol, veru, godine, poreklo, porodični status, status veterana, seksualnu orijentaciju, invaliditet ili bilo koji drugi kriterijum zabranjen važećim saveznim, državnim, lokalnim ili međunarodnim zakonima

Pročitaj sve o radnoj poziciji

Šta je sledeće?

1
Test ličnosti i opštih sposobnosti

Postajemo nestrpljivi da te upoznamo, ali pre toga biće potrebno da uradiš testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a nama pomažu da formiramo nešto dublji utisak o tvojim veštinama. Dodatni testovi zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ. Ukoliko uspešno prođeš ovaj krug, sledi upoznavanje i razgovor sa našim kolegama iz HR-a.

2
Upoznavanje

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo da bolje upoznamo tebe kao osobu i očekujemo da budeš iskren/a, otvoren/a, motivisan/a i da nam pokažeš ko si i na koji način možeš da doprineseš kao član/ica našeg tima. Sa druge strane, radujemo se da sa tobom podelimo dodatne informacije o samoj poziciji i timu za koji apliciraš, te prenesemo energiju koja pokreće našu kompaniju, predstavimo našu kulturu i vrednosti.

3
Tvoj potencijalni tim

Tvoj budući tim! Na finalnom razgovoru, imaćeš priliku da razgovaraš i da se bliže upoznaš sa kolegama sa kojima ćeš sarađivati i sa kolegama koji će voditi tvoj tim. Tada razgovaramo malo više o tvojim znanjima, iskustvu i načinu na koji razmišljaš. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili nejasnoće, ovo je prava prilika da saznaš sve odgovore!

4
Donošenje lepih vesti

Ako nakon razgovora odlučimo da postaneš deo našeg tima, naši regruteri će te ponovo pozvati, saopštiti ti lepe vesti i predstaviti ponudu i benefite koje naša kompanija pruža.

5
Postaješ deo Delez Srbija tima!

Dobro došao/la u Delez Srbija tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge

Imate još pitanja?

Get in touch with:

Dopada ti se Delez Srbija?

Pogledaj otvorene pozicije i pronađi svoje mesto među nama!