Prodavac - mesar

We vragen

  • Humor en enthousiasme
  • Een echte teamspeler
  • Een klantvriendelijke houding

Tražimo

  • Pozitivan stav
  • Orijentisanost na klijente
  • Timski igrač

Zašto Ahold Delhaize Serbia?

  • Great colleagues T
  • 780 tona voća i povrća Banci hrane Beograd
  • Career opportunities T

Prodavac - mesar

Rad sa nama

Delhaize Serbia je pravo mesto za ljude koji su strastveni u onome što rade i koji to rade dobro.

Naši zaposleni imaju integritet, smeli su i odgovorni, svesni jedinstvene vrednosti koju oni imaju u zajednici u kojoj živimo. Upravo su oni lica naše kompanije pred našim kupcima i potencijalnim novim kolegama.

Kao najveći privatni poslodavac u zemlji, konstantno smo u potrazi za sjajnim ljudima koji će se pridružiti našem raznolikom timu i pružamo mogućnosti koje obuhvataju širok spektar oblasti uključujući: proizvodnju, logistiku, finansije, IT, prodaju, kvalitet, HR i još mnogo toga.

U Delhaize Serbia svaki dan je drugačiji i predstavlja novu priliku.

Ako ste prilagodljivi, ambiciozni i timski igrač, sa izraženom željom da živote ljudi u našem društvu učinite boljim, Delhaize Serbia je pravo mesto za Vaše napredovanje i karijerni razvoj.

PRODAVAC-MESAR-1.jpg (1440×480)

Mesto rada: Beograd, Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Ruma

Postani deo našeg tima koji je maloprodajni lider na tržištu!

 

Naš Prodavac- mesar:

Uslužuje kupce na odeljenju mesa

Obrađuje, seče i oblikuje meso prema zahtevima kupaca u skladu sa definisanim procedurama rada
Izlaže i aranžira robu u prodajnim vitrinama, postavlja cene i deklaracije

Pravilno i u skladu sa propisima za bezbednost i zaštitu na radu, rukuje mašinama i sredstvima za rad na odeljenju mesa, ribe i servisnim linijama

Prima, skladišti i čuva robu prema definisanim procedurama

Meri temperaturu robe i rashladnih uređaja, popunjava potrebnu dokumentaciju, proverava kvalitet u slučaju neusaglašenosti postupa prema definisanim pravilima

Povlači iz prodaje robu koja ne zadovoljava definisane standarde kvaliteta, priprema listu artikala za otpis i dostavlja nadređenom na odobrenje 

Učestvuje kao ispomoć u drugim objektima

Održava higijenu na odeljenju

I poseduje:

I stepen stručne spreme (osnovna škola)

Neki od benefita rada u Delhaize Serbia su: 

Najmanje 26 dana godišnjeg odmora
2 neradna dana nedeljno
Atraktivna zarada i mogućnost dodatne zarade

Benefit kartica za povoljniju kupovinu u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go formatima
Popusti za robu i usluge preko Klub benefita Delhaize Serbia

Mogućnost napredovanja 

Vaša prijava

U Delhaize Serbia naši zaposleni su naša prednost broj jedan, najveći kapital koji nam omogućuje da uvek budemo bolji i uspešno realizujemo naše strateške ciljeve. Ukoliko ste zainteresovani da postanete karika našeg neraskidivog lanca uspeha, pošaljite nam svoju biografiju.

Radujemo se Vašoj prijavi na http://www.delhaizeserbia.rs/otvorenepozicije.

Svaki naš zaposleni je tretiran pravično, sa poštovanjem i dostojanstvom.

Pružamo jednake mogućnosti i posvećeni smo zapošljavanju, osposobljavanju, nagrađivanju i promovisanju osoba u skladu sa njihovim individualnim talenatima i sposobnostima.

Prihvatamo raznolikost i jednake mogućnosti su usmerene na sve zaposlene i buduće zaposlene bez obzira na rasu, boju, pol, veru, godine, poreklo, porodični status, status veterana, seksualnu orijentaciju, invaliditet ili bilo koji drugi kriterijum zabranjen važećim saveznim, državnim, lokalnim ili međunarodnim zakonima.

 

 

Pročitaj sve o radnoj poziciji

Šta je sledeće?

1
Test ličnosti i opštih sposobnosti

Postajemo nestrpljivi da te upoznamo, ali pre toga biće potrebno da uradiš testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a nama pomažu da formiramo nešto dublji utisak o tvojim veštinama. Engleski i Excel su testovi koji se podrazumevaju, a dodatni test zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ. Ukoliko uspešno prođeš ovaj krug, sledi upoznavanje i razgovor sa našim kolegama iz HR-a.

2
Upoznavanje

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo da bolje upoznamo tebe kao osobu i očekujemo da budeš iskren/a, otvoren/a, motivisan/a i da nam pokažeš ko si i na koji način možeš da doprineseš kao član/ica našeg tima. Sa druge strane, radujemo se da sa tobom podelimo dodatne informacije o samoj poziciji i timu za koji apliciraš, te prenesemo energiju koja pokreće našu kompaniju, predstavimo našu kulturu i vrednosti.

3
Tvoj potencijalni tim

Tvoj budući tim! Na finalnom razgovoru, imaćeš priliku da razgovaraš i da se bliže upoznaš sa kolegama sa kojima ćeš sarađivati i sa kolegama koji će voditi tvoj tim. Tada razgovaramo malo više o tvojim znanjima, iskustvu i načinu na koji razmišljaš. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili nejasnoće, ovo je prava prilika da saznaš sve odgovore!

4
Donošenje lepih vesti

Ako nakon razgovora odlučimo da postaneš deo našeg tima, naši regruteri će te ponovo pozvati, saopštiti ti lepe vesti i predstaviti ponudu i benefite koje naša kompanija pruža.

5
Postaješ deo Delez Srbija tima!

Dobro došao/la u Delez Srbija tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge

Zainteresovani? Pošaljite nam svoju prijavu!