O nama

Upoznaj Delez i naše vrednosti

Ahold Delez

Ahold Delez (Ahold Delhaize) vodeći je svetski maloprodajni lanac sa 7.450 prodavnica širom sveta i više od 415.000 zaposlenih. Nastao je sredinom 2016. godine spajanjem dve velike kompanije – evropskog Deleza (Delhaize) i holandskog Aholda. Ove dve jake kompanije započele su svoje poslovanje još u drugoj polovini 19. veka te su u zajednicu unele i svoje bogate istorije stvarajući time osnovu za jaku i sigurnu budućnost.

Danas, kompaniju čine dvadeset i jedan jak lokalni brend koji posluju na tri kontinenta i nedeljno opslužuju više od 55 miliona zadovoljnih kupaca. Kompanija je posvećena ideji da bude odgovoran lanac maloprodaje i bolji komšija tako što će u značajnoj meri doprinositi zajednicama u kojima posluje. Podržava zdravije izbore i dobrobit kupaca, saradnika i lokalnih zajednica, odgovorno nabavlja proizvode i vodi računa o životnoj sredini.

Sedište kompanije je u Zandamu u Holandiji, generalni direktor je Frans Miler koji zajedno sa šest kolega učestvuje u radu Izvršnog odbora Ahold Deleza.

Saznaj više na: Ahold Delhaize

Ko smo mi?

Naša kompanija Delez Srbija (Delhaize Serbia) ponosna je članica velike Ahold Delez (Ahold Delhaize) porodice, a na našem tržištu izdvajamo se kao jedan od najvećih privatnih poslovnih sistema i kao najveći privatni poslodavac. Na različitim pozicijama zapošljavamo više od 13.000 ljudi u preko 520 prodavnica, Distributivnom centru, Internet prodaji i Službama podrške. Upravna zgrada, ili kako je mi zovemo – Služba podrške, nalazi se u beogradskom naselju Belvil, naš Distributivni centar je u Staroj Pazovi, a naše prodavnice našle su svoje mesto na više od 70 lokalnih samouprava širom zemlje.

Na tržištu Srbije gradimo svoju lidersku poziciju još od 2000. godine kada je otvorena prva Maxi prodavnica. Prvo mesto na domaćem tržištu čuvamo svakodnevnim trudom da  uvek ponudimo inovativan i širok asortiman, kvalitetne i sveže proizvode, posebno u kategoriji svežih namirnica, ali i unapređenim recepturama i dizajnom.

Na tržištu ponosno ističemo naših devet brendova privatne robne marke čime kupcima pružamo širok spektar različitih proizvoda. Mesečno uslužimo milion kupaca i želeći da svakom od njih pružimo najbolje iskustvo kupovine, naše poslovanje temeljimo na različitim brendovima: Maxi, Mega Maxi, Shop&Go i Maxi Online.

Ništa gore navedeno ne bi bilo moguće bez naših kolega. Briga za naše kupce počinje brigom o našim zaposlenima. Naši glavni saveznici na tom putu su naše vrednosti, kultura poverenja i učinka, inspirativno liderstvo i stvaranje stalnih prilika za razvoj naših ljudi, pružanje mogućnosti da u inkluzivnom okruženju pokažu svoj potencijal i unaprede ga.

MAXImalno otvoreni za sve! Različitost, Pravičnost i Inkluzija u Delezu Srbija

MAXImalno otvoreni za sve tvoje osmehe, ali i zbunjene poglede, pobede, ali i ožiljke, tetovaže, one na ruci, i u životu, za sve ono što ti je važno i one koji su ti važni. Za sve ono što si TI. 

Srećni smo što si sa nama, što biraš da budeš deo tima od 13.000 autentičnih pojedinaca i što mi biramo tebe. Radićemo uvek na tome da Delez bude okruženje gde ćeš moći da poneseš celog/u sebe, svu svoju autentičnost i izuzetnost.


Činjenica da živimo svoje vrednosti i da se svaki naš kolega pronalazi u njima je ono što nas motiviše da svaki dan pružamo svoj maksimum, a Delhaize Serbia kulturu čini prepoznatljivom. Naše vrednosti su:

A imamo i snažne aspiracije:

Poruka generalnog direktora:

Činimo svet oko nas boljim

780 tona voća i povrća Banci hrane Beograd

780 tona voća i povrća Banci hrane Beograd

50,000 evra Banci hrane Beograd <br><p>za nabavku vozila koja će direktno dostavljati hranu udruženjima.</p>

50,000 evra Banci hrane Beograd

za nabavku vozila koja će direktno dostavljati hranu udruženjima.

"Tanjir po tanjir" <br><p>Kompanija je u februaru 2021. godine lansirala prvu digitalnu platformu za donaciju hrane u Srbiji „Tanjir po tanjir“, koja je rađena u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP)</p>

"Tanjir po tanjir"

Kompanija je u februaru 2021. godine lansirala prvu digitalnu platformu za donaciju hrane u Srbiji „Tanjir po tanjir“, koja je rađena u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP)

200,000 evra UNICEFovoj akciji "Tako mali da bi u srce stali" <br><p>za modernizaciju i opremanje neonatalnih jedinica u Kragujevcu i Novom Sadu.</p>

200,000 evra UNICEFovoj akciji "Tako mali da bi u srce stali"

za modernizaciju i opremanje neonatalnih jedinica u Kragujevcu i Novom Sadu.

1,000,000 dinara srpskom filantropskom forumu <br><p>u sklopu inicijative „Spasimo hranu, spasimo humanost“ kao podršku ustanovama koje su deo Saveza za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Srbije (MNRO) u Nišu, Leskovcu i Vranju.</p>

1,000,000 dinara srpskom filantropskom forumu

u sklopu inicijative „Spasimo hranu, spasimo humanost“ kao podršku ustanovama koje su deo Saveza za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Srbije (MNRO) u Nišu, Leskovcu i Vranju.

Pored navedenih organizacija Delez Srbija je u 2021. kroz različite jednokratne donacije podršku pružila i domu zdravlja u Topoli, domu zdravlja u Kragujevcu, Fondaciji Novak Đoković, Udruženju "Kliker za Požegu", Mesnoj zajednici Boljevac, Udruženju "Veliko srce" Inđija, Omladinskoj akademiji o održivosti, Učeničkom parlamentu kragujevačke gimnazije, SOS dečjem selu, Zvončici, dok su redovne mesečne donacije usmerene i ka Kreativno edukativnom centru KEC, Udruženju Evo ruka, Udruženju roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti "Zvončica" i Sigurnim kućama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu i Kragujevcu.

Dopada ti se Delez Srbija?

Pogledaj otvorene pozicije i pronađi svoje mesto među nama!