Budi on TOP

Pronađi svoje mesto!

Zamisli početak svoje karijere u Delez Srbija kompaniji, u korporativnom okruženju koje oblikuje budućnost maloprodaje u našoj zemlji!

Mi smo najveći i vodeći maloprodajni lanac i nudimo ti priliku da kroz Find Your Place talent program rasteš sa nama i ostaviš trag u misiji unapređenja kvaliteta života gotovo svakog domaćinstva u zemlji. Dođi da razumeš na koji način mi kao jedan od najvećih privatnih poslovnih sistema razumemo, utičemo i menjamo nabolje svet u kojem živimo i radimo!

Ovo je program koji počinje ugovorom za stalno od prvog dana uz probni rad od 6 meseci i nudi ti priliku da uđeš u tim od čak 13000 ljudi, da upoznaš mnogobrojne sektore, stekneš iskustvo i znanja iz različitih oblasti poslovanja u našoj kompaniji. Mentorstvo je značajan deo ovog programa, jer smatramo da je podrška iskusnijih kolega posebno važna kako u početnim mesecima tako i u toku daljeg rada.

Želimo tebe, tvoju mladost, talenat, ambiciju, zato se pridruži ekipi koja se kreće ka vrhu!

Saznajte više o ovom uzbudljivom putovanju naših talentovanih pojedinaca kroz "Find Your Place" program!

Naših 15 talentovanih pojedinaca raspoređenih u 6 različitih sektora u narednih 6 meseci razvijaće svoje veštine i upoznavaće se sa kompanijom kroz zanimljive delove programa.

U uvodnom delu programa, naši polaznici su prošli kroz niz aktivnosti koje su im omogućile da bolje upoznaju našu kompaniju. Počevši od prvog dana i srdačnog sastanka dobrodošlice, preko obilaska Mega Maksija na Vilinim vodama i upoznavanja sa sektorima, pa sve do posebnih trenutaka poput Alumni sastanka sa bivšim učesnicima programa, polaznici su sticali dragocena iskustva.

U sklopu prvog dela programa, posetili su distributivne centre u Staroj Pazovi i za Internet prodaju, gde su se upoznali se sa logistikom i procesima lanca snabdevanja. Kroz treninge poput Design Thinking-a i Elevator Pitch radionica, razvijali su kreativno razmišljanje i komunikacione veštine. Takođe su imali priliku da ojačaju timsku saradnju kroz posebne Team Building aktivnosti.

Klikom na dugme saznajte detaljnije od samih učesnika o prvom delu programa kao i njihovim utiscima:

U drugom delu programa, naši polaznici su nastavili sa upoznavanjem naše kompanije kroz naše formate, Maxi, Mega Maxi i Shop&Go, u kojima su proveli mesec dana, uz mentorstvo poslovođa objekata. Nakon posete radnjama, polaznici su u grupama sumirali sve procese i radili na kreiranju ideja za unapređenje, nakon čega su svoje ideje prezentovali biznisu.

Klikom na dugme saznajte detaljnije od samih učesnika o drugom delu programa kao i njihovim utiscima:

U trećem delu programa "Find Your Place," naši polaznici su imali priliku da kroz Job Shadowing istraže različite sektore naše kompanije. Ovo iskustvo omogućilo im je da iz prve ruke vide kako funkcionišu različiti timovi i odeljenja, te da bolje razumeju dinamiku i kulturu našeg poslovanja. Pored Job Shadowinga, polaznici su radili na dodeljenim projektima, gde su razvijali svoje ideje i doprinosili unapređenju poslovnih procesa.

 Takođe, program je bio obogaćen nizom radionica i treninga, poput onih o emocionalnoj inteligenciji i veštinama prezentovanja.

 U ovom segmentu programa, naši polaznici su proširili svoja znanja i veštine, i stekli dragocena iskustva koja će im pomoći da pronađu svoje mesto unutar naše kompanije. Njihovo angažovanje u različitim sektorima, rad na projektima i učešće u radionicama pokazali su koliko je važno stalno ulagati u sebe i biti otvoren za nove prilike i izazove. U nastavku pročitajte njihove utiske:

 

Ovo predstavlja samo početak priče o njihovom putovanju kroz "Find Your Place" program. Pratite nas kako biste saznali više o ovoj uzbudljivoj avanturi i saznali kako se naši talentovani pojedinci integrišu i razvijaju unutar naše kompanije.

Polaznici FYP projekta: