Kontrolor robe m/ž

Tražimo

  • A can-do mentality
  • A creative mind

Zašto Ahold Delhaize Serbia?

  • Employees T
  • 1,000,000 dinara srpskom filantropskom forumu <br><p>u sklopu inicijative „Spasimo hranu, spasimo humanost“ kao podršku ustanovama koje su deo Saveza za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Srbije (MNRO) u Nišu, Leskovcu i Vranju.</p>
  • 200,000 evra UNICEFovoj akciji "Tako mali da bi u srce stali" <br><p>za modernizaciju i opremanje neonatalnih jedinica u Kragujevcu i Novom Sadu.</p>

Kontrolor robe m/ž

Rad sa nama

 

Delhaize Serbia je pravo mesto za ljude koji su strastveni u onome što rade i koji to rade dobro. Naši zaposleni imaju integritet, smeli su i odgovorni, svesni jedinstvene vrednosti koju oni imaju u zajednici u kojoj živimo. Upravo su oni lica naše kompanije pred našim kupcima i potencijalnim novim kolegama.

ns.

#LI-DN

Opis posla:

- Dužan je da kontroliše kvantitativan i kvalitativan prijem, otpremu i utovar robe i ambalaže
- Stara se o ispravnosti robe
- Koordinira utovar i istovar robe i grupiše robu
- Kontroliše ispravnost dokumentacije koja prati robu
- Vrši pravilnu upotrebu osnovnih sredstava za rad
- Dužan je da održava higijenu magacina i manipulativnog prostora van magacina
- Vrši kontrolu prijavljenih reklamacija iz MPO
- Vrši dodelu naloga za komisioniranje robe i utovar robe
- Zaposleni obavlja poslove na visini pri čemu vrši popis robe, kontrolu rokova trajanja i stanja robe i kontrolu ispravnosti deklaracija, ukoliko ima važeći lekarski pregled za poslove na visini
- Dužan je da pri obavljanju poslova nosi propisana sredstva lične zaštite
- Dužan je da primenjuje mere zaštite u skladu sa stepenom osposobljenosti za rad na svom radnom mestu

 

Tvoj profil:

  • III stepen 
  • Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima

U Delhaize Serbia svaki dan je drugačiji i predstavlja novu priliku. Ako ste prilagodljivi, ambiciozni i timski igrač, sa izraženom željom da živote ljudi u našem društvu učinite boljim, Delhaize Serbia je pravo mesto za Vaše napredovanje i karijerni razvoj.

Pročitaj sve o radnoj poziciji

Šta je sledeće?

1
Test ličnosti i opštih sposobnosti

Postajemo nestrpljivi da te upoznamo, ali pre toga biće potrebno da uradiš testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a nama pomažu da formiramo nešto dublji utisak o tvojim veštinama. Dodatni testovi zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ. Ukoliko uspešno prođeš ovaj krug, sledi upoznavanje i razgovor sa našim kolegama iz HR-a.

2
Upoznavanje

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo da bolje upoznamo tebe kao osobu i očekujemo da budeš iskren/a, otvoren/a, motivisan/a i da nam pokažeš ko si i na koji način možeš da doprineseš kao član/ica našeg tima. Sa druge strane, radujemo se da sa tobom podelimo dodatne informacije o samoj poziciji i timu za koji apliciraš, te prenesemo energiju koja pokreće našu kompaniju, predstavimo našu kulturu i vrednosti.

3
Tvoj potencijalni tim

Tvoj budući tim! Na finalnom razgovoru, imaćeš priliku da razgovaraš i da se bliže upoznaš sa kolegama sa kojima ćeš sarađivati i sa kolegama koji će voditi tvoj tim. Tada razgovaramo malo više o tvojim znanjima, iskustvu i načinu na koji razmišljaš. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili nejasnoće, ovo je prava prilika da saznaš sve odgovore!

4
Donošenje lepih vesti

Ako nakon razgovora odlučimo da postaneš deo našeg tima, naši regruteri će te ponovo pozvati, saopštiti ti lepe vesti i predstaviti ponudu i benefite koje naša kompanija pruža.

5
Postaješ deo Delez Srbija tima!

Dobro došao/la u Delez Srbija tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge

Imate još pitanja?

Get in touch with:

Aleksandra Lučić

Aleksandra Lučić

Partner za akviziciju talenata za lanac snabdevanja


Pošalji mi poruku

Zainteresovani? Pošaljite nam svoju prijavu!

Dopada ti se Delez Srbija?

Pogledaj otvorene pozicije i pronađi svoje mesto među nama!