Proslavili smo otvaranje novog Distributivnog centra Internet prodaje!

2 август 2023

Novi Distributivni centar Internet prodaje zvanično je otvoren, a u nedelju 23. Jula 2023. održana je proslava useljenja naših koleginica i kolega u novi poslovni dom.

Projekat rekonstrukcije DC-a na Bežanijskoj kosi trajao je ukupno 90 dana, a sada se prostire na 6.000 kvadratnih metara novog magacina, kao i 1.250 kvadratnih metara administrativnih, pomoćnih i prostorija za zaposlene. Uklonili smo 220 tona čelika i rekonstruisali 17 pretovarnih dokova. Tako je naša Internet prodaja dobila moderan prostor u kome će nizati uspehe!

Uspešno završen projekat naše koleginice i kolege iz Internet prodaje proslavile su nedeljnog popodneva zajedno sa svim kolegama koje su radile na ovom projektu, kao i menadžmentom kompanije. Okupljenima su se obratili Nikola Zečević, direktor za razvoj digitalnog poslovanja i strategije, kao i Nikola Vukadinović, rukovodilac Distributivnog centra Internet prodaje, koji su kao pravi domaćini poželeli svim koleginicama i kolegama iz Internet prodaje dobrodošlicu u novi poslovni dom i istakli benefite rada u ovako modernom okruženju kakav je novi DC. Pažljivo planiranje i unapređenje procesa našim koleginicama i kolegama doneće mnogo pozitivnih promena u poslovnoj svakodnevici. 

Nakon što je Marko Babić, potpredsednik za ljudske resurse i organizacioni razvoj, ispred kompanije uručio poklon za useljenje našim domaćinima, oni su poveli goste u razgledanje naše nove poslovne kuće, a nakon toga nastavilo se sa druženjem uz muziku i dobru hranu. 

Sa vama u nastavku delimo samo deo atmosfere sa proslave, kao i fotografije novog Distributivnog centra, a koleginicama i kolegama iz Internet prodaje želimo da u novom okruženju postižu još veće uspehe!

 

Sada je pravo vreme da nam se pridružiš na novoj lokaciji! Otvorene su pozicije za pripremu porudžbina, pakovanje porudžbina, kontrolu i dostavu. Prijavi se!

Dopada ti se Delez Srbija?

Pogledaj otvorene pozicije i pronađi svoje mesto među nama!