Gorica Jovović od 01. juna preuzima poziciju generalne direktorke u kompaniji Delez Srbija

31 мај 2024

Veliko nam je zadovoljstvo što će od 01. juna 2024. godine Gorica Jovović, preuzeti ulogu generalne direktorke u našoj kompaniji Delez Srbija.

Sa početkom 2024. godine, Gorica je uspešno preuzela ulogu privremene generalne direktorke, a tokom proteklih pet meseci naša kompanija nastavila je da beleži izuzetne tržišne rezultate i ostala prvi izbor prodavnice svih naših komšija. Istovremeno, sa Goričinim dolaskom na čelo Delez Srbija tima, realizovane su brojne interne inicijative, čime je dodatno osnažen ljudski i kadrovski potencijal kompanije.

 „Ponosni smo što na tako važnim pozicijama u sistemu imamo interne talente. To je potvrda naše ambicije i posvećenosti kulturi koja vrednuje i razvija talente u kompaniji, i na taj način gradi vrhunske liderske timove”, izjavio je povodom Goričinog imenovanja Vouter Kolk, izvršni direktor kompanije Ahold Delez za Evropu i Indoneziju

Generalni direktor regiona centralne i južne Evrope u okviru Ahold Delez sistema, Jesper Lauridsen istakao je da je početak ove godine obeležen uspešnim lansiranjem nove globalne strategije koja je fokusirana na građenje vrednosti za naše kupce. „Naši kupci, zajednica i zaposleni brzo su prepoznali i implementirali novu strategiju. Veoma se radujem što ćemo nastaviti da radimo sa Goricom, i što ćemo zajedno sa njom i timom nastavljati da postižemo uspešne rezultate”.

Kao lider na tržištu maloprodaje, naša kompanija zapošljava oko 13.000 ljudi, a u više od 530 MAXI, MEGA MAXI, Shop&Go prodavnica, kao i kroz MAXI Online kupovinu dnevno obavi pola miliona naših sugrađana. Delez Srbija deo je globalne porodice Ahold Delez brendova i posvećeni smo pružanju vrhunskog iskustva kupovine svim svojim kupcima, omogućavajući im širok asortiman domaćih proizvoda i zdraviji izbor.

Goričino višegodišnje iskustvo u našoj kompaniji, dubinsko poznavanje industrije maloprodaje, ali i visoka fokusiranost na razvoj timova, garancija su ostvarenja novih uspeha i ambicija kojima zajedno težimo.

Dopada ti se Delez Srbija?

Pogledaj otvorene pozicije i pronađi svoje mesto među nama!

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia