1 фебруар 2023

27.1.2023. Privremeno smo zatvorili 7 radnji u Srbiji zato što smo slavili naše najbolje! Ove nedelje, uradili smo nešto gotovo nestvarno – zatvorili smo privremeno neke od naših radnji i jedni sa drugima proslavili uspehe u 2022. godini.

Organizacijom svečanog ručka, kompanija je nagradila zaposlene u radnjama koje su krajem prošle godine, na osnovu različitih kriterijuma, proglašene za najbolje u okviru svojih regiona i formata. Gest priznanja i vrednovanja njihovog truda i rada toplo je dočekan u ovim radnjama, a sjajna atmosfera trajala je i nakon završetka okupljanja. U svakoj od nagrađenih radnji zaposlenima su se obratili i rukovodioci naše kompanije ističući ponos i zahvalnost za njihovu izvanrednu posvećenost, trud, ljubaznost i profesionalnost.

Ovim je i završen praznični ciklus nagrađivanja u kom je, podsećamo, 42 najboljih zaposlenih nagrađeno sa po 118.000 dinara, zatim su isplaćene jubilarne nagrade od po 15.000 dinara za sve zaposlene, kao i još jedan dodatak za izuzetnu posvećenost za zaposlene u radnjama.

Imajući na umu da smo mi veliki tim zaista sjajnih ljudi, sa nestrpljenjem čekamo da vidimo ko će biti najbolje radnje u ovoj godini. Nagrade i slavlja sigurno neće izostati!

Zato, pridruži se najboljima već danas putem ovog linka!

Dopada ti se Delez Srbija?

Pogledaj otvorene pozicije i pronađi svoje mesto među nama!

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia