IDE FLEX

Biraj kad i koliko hoćeš da radiš!

Zdravo,

Čim si ovde, interesuje te fleksibilni model rada u našim prodavnicama. To su super vesti i zato u nastavku evo nekoliko važnih informacija:

Fleksibilni model rada namenjen je mladima od 15 do 26 godina (srednja škola, fakultet i nezaposleni do 26 godina) i podrazumeva opciju izbora vremenskih okvira u kojima se radi tokom dana i nedelje.

Prvi izbor praviš između 9, 12 ili 16 sati rada nedeljno, sledeći korak je izbor vremenskog okvira u danu koji može biti 3 ili 4 radna sata ili 6 ukoliko radiš samo vikendom.

Nakon toga, potpisaćeš ugovor i dobićeš informacije u kojoj radnji ćeš raditi. Ne brini, trudićemo se da ti bude što bliže mestu stanovanja.

Kada je reč o zaradi, ona raste kako raste tvoje znanje i iskustvo. Početna mesečna plata za radnu nedelju od 12 sati je 17.000 dinara. Nakon 3 meseca, ona raste na 20.000, dok je posle 6 meseci – 23.000 dinara.

Za tvoje angažovanje zadužena je omladinska zadruga koja će završiti formalni deo procesa, a on počinje tako što ćeš popuniti prijavu u nastavku.

Hvala ti na interesovanju, vidimo se uskoro u radnji!