Prodavac/Prodavačica na odeljenju mesa, ribe i servisnih linija - Smederevo

Prodavac/Prodavačica na odeljenju mesa, ribe i servisnih linija - Smederevo

 • Smederevo, S.Nemanjića br. 6
 • Ostalo
 • Stalni posao
 • Prodavnice

We vragen

 • Humor en enthousiasme
 • Een echte teamspeler
 • Een klantvriendelijke houding

Tražimo

 • Orijentisanost na klijente
 • Timski rad
 • Građenje odnosa

Zašto Ahold Delhaize Serbia?

 • Career opportunities T
 • POKAŽI SMELOST <br> Globalni uticaj, zajednica, smelost i inovacije
 • ŽIVI PUNIM SRCEM <br> Kultura brižnosti, dobri međuljudski odnosi i inkluzivnost

Prodavac/Prodavačica na odeljenju mesa, ribe i servisnih linija - Smederevo

Rad sa nama

 

Delhaize Serbia je pravo mesto za ljude koji su strastveni u onome što rade i koji to rade dobro. Naši zaposleni imaju integritet, smeli su i odgovorni, svesni jedinstvene vrednosti koju oni imaju u zajednici u kojoj živimo. Upravo su oni lica naše kompanije pred našim kupcima i potencijalnim novim kolegama.

 

Kao najveći privatni poslodavac u zemlji, konstantno smo u potrazi za sjajnim ljudima koji će se pridružiti našem raznolikom timu i pružamo mogućnosti koje obuhvataju širok spektar oblasti uključujući: proizvodnju, logistiku, finansije, IT, prodaju, kvalitet, HR i još mnogo toga.

U Delhaize Serbia svaki dan je drugačiji i predstavlja novu priliku. Ako ste prilagodljivi, ambiciozni i timski igrač, sa izraženom željom da živote ljudi u našem društvu učinite boljim, Delhaize Serbia je pravo mesto za Vaše napredovanje i karijerni razvoj.

Naš prodavac/prodavačica na odeljenju mesa, ribe i servisnih linija:

1. Seče i oblikuje meso, ribu, proizvode od mesa i delikatesa prema zahtevima kupaca u skladu sa definisanim pravilima

2. Priprema, izlaže i aranžira meso, proizvode od mesa i delikatesa u prodajnim vitrinama po definisanim planogramima i odgovoran je za poštovanje pozicija

3. Tačno meri, markira i izdaje robu kupcima

4. Povlači iz prodaje robu koja ne zadovoljava definisane standarde kvaliteta, priprema listu artikala za otpis i dostavlja nadređenom na odobrenje

5. Pravilno i u skladu sa propisima za bezbednost i zaštitu na radu, rukuje mašinama i sredstvima za rad na odeljenju mesa, ribe i servisnim linijama (salamoreznica, mašina za mlevenje mesa, pekarska peć, parni konvektomat, trakasta testera, giljotina za sečenje, nož i satara)

6. Meri temperaturu robe i rashladnih uređaja, popunjava potrebnu dokumentaciju, proverava kvalitet u slučaju neusaglašenosti postupa prema definisanim pravilima

7. Učestvuje u trebovanju robe za odeljenja na kojima radi u cilju održavanja optimalnog nivoa zaliha prateći potrebe i želje potrošača

8. Obrađuje meso prema potrebi: mlevenje, usitnjavanje, rolovanje i mariniranje

9. Skladišti robu u odgovarajuće rashladne uređaje

10. Kontroliše ispravnost opreme na odeljenju i o tome obaveštava nadređenog

11. Kontroliše i održava higijenu na odeljenju mesa, ribe i delikatesa

12. Pravilno popunjava i ističe deklaracije i cene

13. Uslužuje i komunicira sa kupcima, a u slučaju reklamacije upućuje ih na nadređene

14. Učestvuje u obuci zaposlenih prema definisanim pravilima rada

 

I poseduje:

III stepen trgovačke ili druge škole

Vaša prijava

 

U Delhaize Serbia naši zaposleni su naša prednost broj jedan, najveći kapital koji nam omogućuje da uvek budemo bolji i uspešno realizujemo naše strateške ciljeve. Ukoliko ste zainteresovani da postanete karika našeg neraskidivog lanca uspeha, pošaljite nam svoju biografiju.

 

Radujemo se Vašoj prijavi na https://karijera.delhaizeserbia.rs/otvorene-pozicije.

 

Svaki naš zaposleni je tretiran pravično, sa poštovanjem i dostojanstvom.

Pružamo jednake mogućnosti i posvećeni smo zapošljavanju, osposobljavanju, nagrađivanju i promovisanju osoba u skladu sa njihovim individualnim talenatima i sposobnostima. Prihvatamo raznolikost i jednake mogućnosti su usmerene na sve zaposlene i buduće zaposlene bez obzira na rasu, boju, pol, veru, godine, poreklo, porodični status, status veterana, seksualnu orijentaciju, invaliditet ili bilo koji drugi kriterijum zabranjen važećim saveznim, državnim, lokalnim ili međunarodnim zakonima

Pročitaj sve o radnoj poziciji

Šta je sledeće?

1
Test ličnosti i opštih sposobnosti

Postajemo nestrpljivi da te upoznamo, ali pre toga biće potrebno da uradiš testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a nama pomažu da formiramo nešto dublji utisak o tvojim veštinama. Engleski i Excel su testovi koji se podrazumevaju, a dodatni test zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ. Ukoliko uspešno prođeš ovaj krug, sledi upoznavanje i razgovor sa našim kolegama iz HR-a.

2
Upoznavanje

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo da bolje upoznamo tebe kao osobu i očekujemo da budeš iskren/a, otvoren/a, motivisan/a i da nam pokažeš ko si i na koji način možeš da doprineseš kao član/ica našeg tima. Sa druge strane, radujemo se da sa tobom podelimo dodatne informacije o samoj poziciji i timu za koji apliciraš, te prenesemo energiju koja pokreće našu kompaniju, predstavimo našu kulturu i vrednosti.

3
Tvoj potencijalni tim

Tvoj budući tim! Na finalnom razgovoru, imaćeš priliku da razgovaraš i da se bliže upoznaš sa kolegama sa kojima ćeš sarađivati i sa kolegama koji će voditi tvoj tim. Tada razgovaramo malo više o tvojim znanjima, iskustvu i načinu na koji razmišljaš. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili nejasnoće, ovo je prava prilika da saznaš sve odgovore!

4
Donošenje lepih vesti

Ako nakon razgovora odlučimo da postaneš deo našeg tima, naši regruteri će te ponovo pozvati, saopštiti ti lepe vesti i predstaviti ponudu i benefite koje naša kompanija pruža.

5
Postaješ deo Delez Srbija tima!

Dobro došao/la u Delez Srbija tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge

Zainteresovani? Pošaljite nam svoju prijavu!