Budi on TOP

Pronađi svoje mesto!

Zamisli početak svoje karijere u Delez Srbija kompaniji, u korporativnom okruženju koje oblikuje budućnost maloprodaje u našoj zemlji!

Mi smo najveći i vodeći maloprodajni lanac i nudimo ti priliku da kroz Find Your Place talent program rasteš sa nama i ostaviš trag u misiji unapređenja kvaliteta života gotovo svakog domaćinstva u zemlji. Dođi da razumeš na koji način mi kao jedan od najvećih privatnih poslovnih sistema razumemo, utičemo i menjamo nabolje svet u kojem živimo i radimo!

Ovo je program koji počinje ugovorom za stalno od prvog dana uz probni rad od 6 meseci i nudi ti priliku da uđeš u tim od čak 13000 ljudi, da upoznaš mnogobrojne sektore, stekneš iskustvo i znanja iz različitih oblasti poslovanja u našoj kompaniji. Mentorstvo je značajan deo ovog programa, jer smatramo da je podrška iskusnijih kolega posebno važna kako u početnim mesecima tako i u toku daljeg rada.

Želimo tebe, tvoju mladost, talenat, ambiciju, zato se pridruži ekipi koja se kreće ka vrhu!

Saznajte više o ovom uzbudljivom putovanju naših talentovanih pojedinaca kroz "Find Your Place" program!

Naših 15 talentovanih pojedinaca raspoređenih u 6 različitih sektora u narednih 6 meseci razvijaće svoje veštine i upoznavaće se sa kompanijom kroz zanimljive delove programa.

U uvodnom delu programa, naši polaznici su prošli kroz niz aktivnosti koje su im omogućile da bolje upoznaju našu kompaniju. Počevši od prvog dana i srdačnog sastanka dobrodošlice, preko obilaska Mega Maksija na Vilinim vodama i upoznavanja sa sektorima, pa sve do posebnih trenutaka poput Alumni sastanka sa bivšim učesnicima programa, polaznici su sticali dragocena iskustva.

U sklopu prvog dela programa, posetili su distributivne centre u Staroj Pazovi i za Internet prodaju, gde su se upoznali se sa logistikom i procesima lanca snabdevanja. Kroz treninge poput Design Thinking-a i Elevator Pitch radionica, razvijali su kreativno razmišljanje i komunikacione veštine. Takođe su imali priliku da ojačaju timsku saradnju kroz posebne Team Building aktivnosti.

Klikom na dugme saznajte detaljnije od samih učesnika o prvom delu programa kao i njihovim utiscima:

U drugom delu programa, naši polaznici su nastavili sa upoznavanjem naše kompanije kroz naše formate, Maxi, Mega Maxi i Shop&Go, u kojima su proveli mesec dana, uz mentorstvo poslovođa objekata. Nakon posete radnjama, polaznici su u grupama sumirali sve procese i radili na kreiranju ideja za unapređenje, nakon čega su svoje ideje prezentovali biznisu.

Klikom na dugme saznajte detaljnije od samih učesnika o drugom delu programa kao i njihovim utiscima:

Ovo predstavlja samo početak priče o njihovom putovanju kroz "Find Your Place" program. Pratite nas kako biste saznali više o ovoj uzbudljivoj avanturi i saznali kako se naši talentovani pojedinci integrišu i razvijaju unutar naše kompanije.

Polaznici FYP projekta: