Inženjer automatike RPA

Tražimo

 • Analitičnost
 • Istraživački duh
 • Inovativni duh
 • Sklonost ka novim tehnologijama

Zašto Ahold Delhaize Serbia?

 • ŽIVI PUNIM SRCEM <br> Kultura brižnosti, dobri međuljudski odnosi i inkluzivnost
 • Inclusivity T
 • POKAŽI SMELOST <br> Globalni uticaj, zajednica, smelost i inovacije

Inženjer automatike RPA

 

Rad sa nama

 

Delhaize Serbia je pravo mesto za ljude koji su strastveni u onome što rade i koji to rade dobro. Naši zaposleni imaju integritet, smeli su i odgovorni, svesni jedinstvene vrednosti koju oni imaju u zajednici u kojoj živimo. Upravo su oni lica naše kompanije pred našim kupcima i potencijalnim novim kolegama.

 

Kao jedan od najvećih privatnih poslodavaca u zemlji, konstantno smo u potrazi za sjajnim ljudima koji će se pridružiti našem raznolikom timu i pružamo mogućnosti koje obuhvataju širok spektar oblasti uključujući: proizvodnju, logistiku, finansije, IT, prodaju, kvalitet, HR i još mnogo toga.

 

U Delhaize Serbia svaki dan je drugačiji i predstavlja novu priliku. Ako si prilagodljiv, ambiciozan, timski igrač, sa izraženom željom da živote ljudi u našem društvu učiniš boljim, Delhaize Serbia je pravo mesto za tvoje napredovanje i karijerni razvoj.
 

Kada ugledaš BOT i RPA u oglasu, odmah znaš da je u pitanju prilika za tebe?

 

Našem timu za unapređenje poslovnih procesa u okviru Sektora za finansije i računovodstvo potrebni su Inženjeri automatike RPA!

 

Ukoliko poseduješ VII stepen stručne spreme (FON, Tehnologija i drugo), poznaješ rad u alatima Microsoft Power Automate i Automation Anywhere (A 360), odnosno relevantno iskustvo u ovom domenu, prijavi se i pridruži nam se na sledećim zadacima:

 

 • Brza procena mogućnosti za razvoj novih BOT-ova
 • Analiza i dokumentovanje detaljnog pregleda poslovnih procesa
 • Identifikacija i komuniciranje tehničkih preduslova neophodnih za omogućavanje rada BOT-ova
 • Kodiranje BOT-ova u skladu sa definisanim principima
 • Redizajniranje postojećih BOT-ova kako bi se prilagodili promenama procesa ili IT sistema
 • Predstavljanje primarne linije podrške biznis korisnicima za rešavanje incidenata
 • Komuniciranje i saradnja sa IT partnerima da bi se osigurala stabilnost BOT-ova
 • Rad u agilnom okruženju uz korišćenje Scrum metodologije
 • Kreiranje i izvršavanje test scenarija za nove BOT-ove
 • Pružanje (krajnjim korisnicima) RPA treninga i deljenje najbolje prakse u okviru radnog okruženja

 

 

Tvoja prijava

 

U Delhaize Serbia naši zaposleni su naša prednost broj jedan, najveći kapital koji nam omogućuje da uvek budemo bolji i uspešno realizujemo naše strateške ciljeve. 
Ukoliko si zainteresovan da postaneš karika našeg neraskidivog lanca uspeha, pošalji nam svoju biografiju.

 

Svaki naš zaposleni je tretiran pravično, sa poštovanjem i dostojanstvom.Pružamo jednake mogućnosti i posvećeni smo zapošljavanju, osposobljavanju, nagrađivanju i promovisanju osoba u skladu sa njihovim individualnim talenatima i sposobnostima. Prihvatamo raznolikost i jednake mogućnosti su usmerene na sve zaposlene i buduće zaposlene bez obzira na rasu, boju, pol, veru, godine, poreklo, porodični status, status veterana, seksualnu orijentaciju, invaliditet ili bilo koji drugi kriterijum zabranjen važećim saveznim, državnim, lokalnim ili međunarodnim zakonima

Pročitaj sve o radnoj poziciji

Šta je sledeće?

1
Test ličnosti i opštih sposobnosti

Postajemo nestrpljivi da te upoznamo, ali pre toga biće potrebno da uradiš testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a nama pomažu da formiramo nešto dublji utisak o tvojim veštinama. Dodatni testovi zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ. Ukoliko uspešno prođeš ovaj krug, sledi upoznavanje i razgovor sa našim kolegama iz HR-a.

2
Upoznavanje

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo da bolje upoznamo tebe kao osobu i očekujemo da budeš iskren/a, otvoren/a, motivisan/a i da nam pokažeš ko si i na koji način možeš da doprineseš kao član/ica našeg tima. Sa druge strane, radujemo se da sa tobom podelimo dodatne informacije o samoj poziciji i timu za koji apliciraš, te prenesemo energiju koja pokreće našu kompaniju, predstavimo našu kulturu i vrednosti.

3
Tvoj potencijalni tim

Tvoj budući tim! Na finalnom razgovoru, imaćeš priliku da razgovaraš i da se bliže upoznaš sa kolegama sa kojima ćeš sarađivati i sa kolegama koji će voditi tvoj tim. Tada razgovaramo malo više o tvojim znanjima, iskustvu i načinu na koji razmišljaš. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili nejasnoće, ovo je prava prilika da saznaš sve odgovore!

4
Donošenje lepih vesti

Ako nakon razgovora odlučimo da postaneš deo našeg tima, naši regruteri će te ponovo pozvati, saopštiti ti lepe vesti i predstaviti ponudu i benefite koje naša kompanija pruža.

5
Postaješ deo Delez Srbija tima!

Dobro došao/la u Delez Srbija tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge

Imate još pitanja?

Get in touch with:

Zainteresovani? Pošaljite nam svoju prijavu!

Dopada ti se Delez Srbija?

Pogledaj otvorene pozicije i pronađi svoje mesto među nama!