Asistent/kinja u category menadžmentu

Asistent/kinja u category menadžmentu

 • Beograd, Jurija Gagarina br. 14
 • Ostalo
 • Stalni posao
 • Merčendajzing & kategorije

Tražimo

 • Orijentisanost na ispunjenje ciljeva
 • Pozitivan stav
 • Timski igrač
 • Energičnost
 • Odlične analitičke veštine

Zašto Ahold Delhaize Serbia?

 • 1,000,000 dinara srpskom filantropskom forumu <br><p>u sklopu inicijative „Spasimo hranu, spasimo humanost“ kao podršku ustanovama koje su deo Saveza za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Srbije (MNRO) u Nišu, Leskovcu i Vranju.</p>
 • POKAŽI SMELOST <br> Globalni uticaj, zajednica, smelost i inovacije
 • NASTAVI DA RASTEŠ <br> Raznovrsne prilike, mentorstvo i kontinuirani razvoj

Asistent/kinja u category menadžmentu

Rad sa nama

 

Delhaize Serbia je pravo mesto za ljude koji su strastveni u onome što rade i koji to rade dobro. Naši zaposleni imaju integritet, smeli su i odgovorni, svesni jedinstvene vrednosti koju oni imaju u zajednici u kojoj živimo. Upravo su oni lica naše kompanije pred našim kupcima i potencijalnim novim kolegama.

 

Kao najveći privatni poslodavac u zemlji, konstantno smo u potrazi za sjajnim ljudima koji će se pridružiti našem raznolikom timu i pružamo mogućnosti koje obuhvataju širok spektar oblasti uključujući: proizvodnju, logistiku, finansije, IT, prodaju, kvalitet, HR i još mnogo toga.

U Delhaize Serbia svaki dan je drugačiji i predstavlja novu priliku. Ako ste prilagodljivi, ambiciozni i timski igrač, sa izraženom željom da živote ljudi u našem društvu učinite boljim, Delhaize Serbia je pravo mesto za Vaše napredovanje i karijerni razvoj.

- Odgovara za ciljeve: Promet, profit, market share, cenovnu, kvalitativnu percepciju potrošača, implementaciju strateških inicijativa za robnu marku i nacionalni brend u okviru kategorije za koju je zadužen
- Vrši kontinuirani monitoring tržišta i prati trendove kategorije u cilju zadovoljstva potreba potrošača, odnosno prati i analizira ponašanje i preferencije potrošača, tržišna kretanja i trendove koji služe kao ulazne informacije i inputi za njihovu primenu na kategoriji
- Definiše, kontinuirano upravlja i unapređuje asortiman (za robnu marku i nacionalni brend) u skladu sa kompanijskim targetima i ulogom grupe kategorija za koje odgovara
- Definiše i konstantno unapređuje pozicioniranje artikala svoje kategorije u skladu sa ciljevima i CDT
- Definiše, kontinuirano prati i unapređuje promotivne aktivnosti na kategoriji u skladu sa targetima i ulogom kategorije
- Daje inpute i planove sourcing menadžeru koji služe kao inputi za sourcing, pregovore i planiranje količina
- Učestvuje u kreiranju cenovne strategije
- Kontinuirano prati implementaciju i ostvarenje dogovorenih komercijalnih uslova
- Koordinira i organizuje rad zaposlenih u okviru kategorije i zadužen je za komunikaciju ka drugim sektorima (marketing, operacije, itd.)
- Učestvuje u kreiranju i implementaciji OB strategije
- Učestvuje u izradi biznis plana i FC
- Upravlja projektima koji su mu delegirani
- Prati i primenjuje zakonsku regulativu u domenu svog delokruga rada
- Dužan je da primenjuje mere zaštite u skladu sa stepenom osposobljenosti za rad na svom radnom mestu
- Dužan je da primenjuje sve usvojene standarde i procedure
- Odgovoran je za primenu i poštovanje svega navedenog
- Obavlja i ostale poslove po nalogu neposrednog rukovodioca u skladu sa Zakonom o radu i opštim aktima društva

Vaša prijava

 

U Delhaize Serbia naši zaposleni su naša prednost broj jedan, najveći kapital koji nam omogućuje da uvek budemo bolji i uspešno realizujemo naše strateške ciljeve. Ukoliko ste zainteresovani da postanete karika našeg neraskidivog lanca uspeha, pošaljite nam svoju biografiju.

 

Radujemo se Vašoj prijavi na https://karijera.delhaizeserbia.rs/otvorene-pozicije.

 

Svaki naš zaposleni je tretiran pravično, sa poštovanjem i dostojanstvom.

Pružamo jednake mogućnosti i posvećeni smo zapošljavanju, osposobljavanju, nagrađivanju i promovisanju osoba u skladu sa njihovim individualnim talenatima i sposobnostima. Prihvatamo raznolikost i jednake mogućnosti su usmerene na sve zaposlene i buduće zaposlene bez obzira na rasu, boju, pol, veru, godine, poreklo, porodični status, status veterana, seksualnu orijentaciju, invaliditet ili bilo koji drugi kriterijum zabranjen važećim saveznim, državnim, lokalnim ili međunarodnim zakonima

Pročitaj sve o radnoj poziciji

Šta je sledeće?

1
Test ličnosti i opštih sposobnosti

Postajemo nestrpljivi da te upoznamo, ali pre toga biće potrebno da uradiš testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a nama pomažu da formiramo nešto dublji utisak o tvojim veštinama. Engleski i Excel su testovi koji se podrazumevaju, a dodatni test zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ. Ukoliko uspešno prođeš ovaj krug, sledi upoznavanje i razgovor sa našim kolegama iz HR-a.

2
Upoznavanje

Ovo je „tvoje“ vreme! Želimo da bolje upoznamo tebe kao osobu i očekujemo da budeš iskren/a, otvoren/a, motivisan/a i da nam pokažeš ko si i na koji način možeš da doprineseš kao član/ica našeg tima. Sa druge strane, radujemo se da sa tobom podelimo dodatne informacije o samoj poziciji i timu za koji apliciraš, te prenesemo energiju koja pokreće našu kompaniju, predstavimo našu kulturu i vrednosti.

3
Tvoj potencijalni tim

Tvoj budući tim! Na finalnom razgovoru, imaćeš priliku da razgovaraš i da se bliže upoznaš sa kolegama sa kojima ćeš sarađivati i sa kolegama koji će voditi tvoj tim. Tada razgovaramo malo više o tvojim znanjima, iskustvu i načinu na koji razmišljaš. Ukoliko imaš dodatna pitanja ili nejasnoće, ovo je prava prilika da saznaš sve odgovore!

4
Donošenje lepih vesti

Ako nakon razgovora odlučimo da postaneš deo našeg tima, naši regruteri će te ponovo pozvati, saopštiti ti lepe vesti i predstaviti ponudu i benefite koje naša kompanija pruža.

5
Postaješ deo Delez Srbija tima!

Dobro došao/la u Delez Srbija tim, tim koji kreira budućnost kupovine!
#TuJedniZaDruge

Imate još pitanja?

Get in touch with:

Zainteresovani? Pošaljite nam svoju prijavu!

Dopada ti se Delez Srbija?

Pogledaj otvorene pozicije i pronađi svoje mesto među nama!