SA KUPCIMA PROSLAVLJAMO ROĐENDAN I OTVARANJE 500. PRODAVNICE

12 децембар 2022

NASTAVLJAMO SA ŠIRENJEM MALOPRODAJNE MREŽE

SA KUPCIMA PROSLAVLJAMO ROĐENDAN I OTVARANJE 500. PRODAVNICE

 

Svi zaposleni dobili jubilarnu nagradu, kupcima brojni pokloni i popusti, a NURDOR-u donacija od 500.000 dinara

  1. decembar, BEOGRAD – svečano smo proslavili rođendan otvorivši tri prodavnice Shop&Go NCR, Maxi Pančevo i našu jubilarnu 500 prodavnicu, moderan supermarket Maxi na Zrenjaninskom putu bb, u beogradskom naselju Borča. Uz brojne poklone i promotivne akcije organizovane za potrošače, odlučili smo da uspeh podelimo i sa svojim zaposlenima kojima su isplaćene jubilarne nagrade ovim povodom. Širenje maloprodajne mreže obeležili smo i pružanjem podrške Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (Nurdor) donacijom od 500.000 dinara.

 

„Na dan kada Maxi proslavlja dvadeset i drugi rođendan otvaramo i našu 500. prodavnicu, opremljenu i uređenu po najvišim standardima. Veoma nas raduje što širenjem maloprodajne mreže dolazimo do velikog broja ljudi kojima smo u prilici da ponudimo širok asortiman svežih i kvalitetnih proizvoda. Posvećeni smo saradnji sa domaćim dobavljačima i zajedno sa njima ostajemo dosledni našoj misiji da kupcima omogućavamo dobru hranu, uštedu vremena i bolji život svakog dana. Današnji jubilej je lepa prilika da se još jednom zahvalimo svim našim partnerima i kolegama  na podršci i predanom radu– rekao je na otvaranju Jan-Vilem Dokhejr, generalni direktor Delez Srbija.

 

 

Veliku zahvalnost imamo prema našim kupcima, zbog kojih nastojimo da im svakodnevno budemo na usluzi i da opravdavamo poverenje koje nam ukazuju već dve decenije unazad. Iz tog razloga svim potrošačima u novootvorenoj prodavnici je na ovaj dan obezbeđen popust od 10 posto na celokupan asortiman.

Posetioci su u toku celog dana, kako i priliči svakoj proslavi, mogli da uživaju u poslasticama, dok su najmlađi gosti u popodnevnim časovima upijali čarolije koje im je priredio balondžija. Na samom ulazu u radnju postavljene su i puzle, sastavljene od 500 pojedinačnih komada, pa je 500 posetilaca imalo priliku da izvlači svoju puzlu i menja je za šolju sa Maxi inspiracijom.

 

Kao podrška širenju maloprodajne mreže, organizovana je i posebna akcija sa 500 „plavih paketića“. Tako su kupci ove nove prodavnice mogli da preuzmu svoj „plavi paketić“ u vrednosti od oko 1.000 dinara, odmah nakon tri obavljene transakcije i učitavanja aplikacije Moj Maxi.

Nisu samo slavili posetioci supermarketa u Borči, jer su u toku celog dana, kupcima širom Srbije deljene poklon-kartice. Svaka od ukupno 500 radnji, koliko posluje u trgovinskom lancu Delez Srbija, darovala je po jednu poklon-karticu u vrednosti od 1.000 dinara,  prvom potrošaču koji je u ovom danu potrošio 3.000 dinara.

Dopada ti se Delez Srbija?

Pogledaj otvorene pozicije i pronađi svoje mesto među nama!